Kestävät Ratkaisut

Kun on kyse kestävyydestä tietotekniikan alalla, uusien hankintojen valitseminen vanhojen laitteistojen kunnostamisen ja korjaamisen sijaan ei yksinkertaisesti ole järkevää.

Kunnostus- ja korjauskäytäntöjen omaksuminen ei ainoastaan vähennä elektroniikkaromua, vaan edistää myös ympäristövastuullisempaa lähestymistapaa teknologian kulutukseen.

Niin kestävää kuin tietotekniikka voi olla

Renewtechillä kestävä kehitys on liiketoimintamme ja toimintatapamme perusta. Keskeinen toimintamme on käytetyn, kunnostetun laitteiston myynti ja korjaus - sen kestävämpää IT-toimintaa ei olekaan.

Se tarkoittaa, että voimme auttaa asiakkaitamme vähentämään digitaalisen infrastruktuurinsa kielteisiä ympäristövaikutuksia.

Kestävän kehityksen raportti

Vuonna 2021 julkaisimme ensimmäisen kestävän kehityksen raporttimme, ja vuonna 2022 esitimme laajemman ja yksityiskohtaisemman asiakirjan, joka sisälsi uudenlaisen ilmastoraportin päivitetyn ESG-strategiamme ohella. Tänä vuonna saavutettiin merkittäviä edistysaskeleita, kuten useiden ISO-sertifikaattien saaminen ja hiotun menetelmän käyttöönotto hiilijalanjälkemme laskemiseksi. 

Lisäksi vuonna 2022 saimme paitsi ISO 9001-, ISO 14001- ja ISO 27001 -sertifioinnit myös ensimmäisen ISO 45001 -sertifioinnin.

Kestävän kehityksen kohokohdat vuodelta 2023

2

  Toinen hiililaskentaraportti.

100%

ISO 9001-, ISO 14001-, ISO 27001- ja ISO 45001-sertifioitu yritys.

7,276

Asiakkaiden hiilidioksiditonnien säästö vuonna 2022.

18.000

Palvelevat asiakkaat.

Liiketoimintamallimme ja strategiset tavoitteemme

Päätoimialamme on käytettyjen, kunnostettujen IT-laitteiden osto, myynti ja korjaus. Tuotteet ostetaan, puretaan ja kerätään yrityksiltä ja ammattimaisilta myyjiltä. Renewtechin varastoon saapumisen jälkeen kaikki tiedot poistetaan laitteista turvallisesti, laitteille tehdään testit ja yksittäiset osat valmistellaan uudelleenkäyttöä tai kunnostusta varten.

Strategisena tavoitteenamme on tulla maailman johtavaksi käytettyjen, kunnostettujen laitteistojen varastoksi. Tavoitteenamme ei ole olla maailman suurin varasto, vaan paras laatuun, asiakastyytyväisyyteen ja taloudelliseen tulokseen nähden.

Tee se tärkeäksi

Kyllä, tiedämme. Kestävyyskeskustelusta tulee usein laaja ja epäselvä, joten sitä on vaikea seurata. 

Siksi me Renewtechissä keskitymme tosiasioihin. CO2-laskurimme auttaa meitä tässä - ja se auttaa myös sinua asiakkaana näkemään, kuinka paljon pienennät hiilijalanjälkeäsi ostamalla Renewtechin tuotteen. 

Otetaanpa esimerkki: Jos ostat meiltä kunnostetun Cisco-palvelimen, säästät ympäristövaikutukset, jotka aiheutuvat upouuden tuotteen valmistamisesta ja vanhan tuotteen elinkaaren pidentämisestä. Samalla otamme vastuun toimituksen optimoinnista käyttämällä ympäristöystävällisintä saatavilla olevaa ratkaisua. 

Renewtechissä me

on sertifioitu Co2-laskuri 

laatia vuosittainen kestävän kehityksen raportti 

ovat ISO 9001, 14001, 27001 ja 45001 -sertifioituja

huolehtia vaurioituneiden osien sertifioidusta hävittämisestä 

ESG-raportit

Osana kattavaa ESG-strategiaamme olemme laatineet käytännesäännöt, ihmisoikeussitoumuksen, lahjonnan ja korruption vastaisen politiikan sekä monimuotoisuus-, tasa-arvo- ja insuliinipolitiikan, joissa käsitellään Renewtechin sitoutumista näihin aiheisiin.